Game Discussion: Gears 5 Forum

RIAD error

AuthorMessage
z0rrofox
238,959
z0rrofox
Posted on 15 September 19 at 22:21
Anyone else getting the error code RIAD and then being unable to connect to matchmaking with error code "0x00000d6e"?

It's been happening to me all weekend. A reboot of the game will let you redo matchmaking but as soon as Escape or a match loads up, I get booted to the Blue skull screen and disconnected again. Incredibly frustrating.

If someone has had it and managed to fix it, would they be able to share how they fixed it?
Yummy Baklava
311,342
Yummy Baklava
Posted on 16 September 19 at 01:28
I had it happen a few times during launch week but it was fixed with all the updates they were making to matchmaking throughout the horrendous first week.

What’s weird is that the error code is for when you are disconnected from Xbox Live, which I never was and I’m sure you aren’t either.

https://support.gearsofwar.com/hc/en-us/articles/36003307873...
z0rrofox
238,959
z0rrofox
Posted on 16 September 19 at 08:16
Yummy Baklava said:
I had it happen a few times during launch week but it was fixed with all the updates they were making to matchmaking throughout the horrendous first week.

What’s weird is that the error code is for when you are disconnected from Xbox Live, which I never was and I’m sure you aren’t either.

https://support.gearsofwar.com/hc/en-us/articles/36003307873...
Yeah, Xbox Live was still connected the whole time. Might try giving a fresh install to see if that flushes anything out.
Want to join in the discussion? Please log in or Register For Free to comment.