TrueAchievements Mobile Forum

Forum for discussing the mobile version of the site

Mobile Site Broken

AuthorMessage
Xruptor
165,871
Xruptor
Posted on 17 July 14 at 16:39
It looks like the mobile site is broken. It's not displaying properly on phones, pads, even on the PC. All the pictures are missing and the CSS isn't loading properly. The login doesn't work and the search ability works when it wants too.

http://m.trueachievements.com/

You can see what it looks like here for me on the PC and Phone here:
http://i.imgur.com/2nk7eE9.jpg

Not sure why no one has noticed yet lol :)
TrueAchievement
Posted on 17 July 14 at 19:29
Working fine here, are you still seeing problems?
Xruptor
165,871
Xruptor
Posted on 17 July 14 at 20:13
Yes it's just not randomly showing on any of my devices. It's like all the important files are being redirected. So the website breaks and doesn't display correctly. I would understand if this happened on my PC. However all my devices? If it's not happening to anyone else then it could be my ISP though I doubt it.
Xruptor
165,871
Xruptor
Posted on 17 July 14 at 20:31, Edited on 17 July 14 at 20:32 by Xruptor
Okay I used HTTPFox to trace what's going on. It looks like the content for
http://m.trueachievements.com/mobile/images/logo.png

is being read as:
< meta http-equiv="refresh" content="0;url=https://www.trueachievements.com" >


which would immediately redirect the image to the default website. That's why nothing is loading properly on my end.

The content for http://m.trueachievements.com/mobile/css/ta.css
also is being redirected with the following content in it.

< meta http-equiv="refresh" content="0;url=https://www.trueachievements.com" >
Xruptor
165,871
Xruptor
Posted on 18 July 14 at 16:33
If you changed anything the images are now loading properly. However the site is still somewhat broken on my end. The StyleSheets don't seem to be loading because of the reason I stated above.
Xruptor
165,871
Xruptor
Posted on 19 July 14 at 15:51
Would like to point out that if I put my phone on 3g and dont use wifi the site is still broken. So it cant be my internet if the phone 3g network also displays it broken. It could be a load balancer issue. Some can see it while others see the broken site. Hope this gets resolved.
XI AlphaMale IX
Posted on 29 June 19 at 16:17
How the heck do I get to it?
ManicMetalhead
Posted on 29 June 19 at 21:23
XI AlphaMale IX said:
How the heck do I get to it?
The mobile version of TA?
You need to have an active TA Pro subscription.
Snakes (https://www.instagram.com/medway_menagerie) & Bakes (https://www.instagram.com/bananabeanbakery)
Leo Ascendent
409,975
Leo Ascendent
Posted on 10 July 19 at 02:15
ManicMetalhead said:
XI AlphaMale IX said:
How the heck do I get to it?
The mobile version of TA?
You need to have an active TA Pro subscription.
Well that's annoying, considering how the desktop version doesn't work right on phones, we're either forces to use a broken version or pay? With the amount of ads non premium users have to see, you think it would at least work correctly.
youtube.com/glddgaming - mixer.com/leo_ascendent
Want to join in the discussion? Please log in or Register For Free to comment.