Game Discussion: Forza Motorsport 5 Forum

Failing to create Private Session

AuthorMessage
ResinousHashish
Posted on 12 August 17 at 21:52
Hey, every time I try to create a private session I get "failed to create session"

It was working just last week, have tried multiple hard resets, restarting game, WiFI / Ethernet with no luck.

Anyone else experiencing this?
Spilner
590,535
Spilner
Posted on 12 August 17 at 21:57
Are you perhaps in the xbox preview dash? Im having trouble too.
Pom poms at the ready, cheerleaders!
ResinousHashish
Posted on 12 August 17 at 22:08, Edited on 12 August 17 at 22:15 by ResinousHashish
YES, Alpha Ring... God damn it...

I made a post over on their forums;

https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postsm753056_Faili...
Spilner
590,535
Spilner
Posted on 12 August 17 at 22:56, Edited on 12 August 17 at 22:58 by Spilner
Ah, ill report it through the console later, you should do the same
Pom poms at the ready, cheerleaders!
Nonnenteufel1
236,813
Nonnenteufel1
Posted on 13 August 17 at 00:12
I did the same. I am in the alpha preview as well.
Would be shocking if they kick out the servers with the fall update without telling us beforehands.
Spilner
590,535
Spilner
Posted on 13 August 17 at 00:19
Nonnenteufel1 said:
I did the same. I am in the alpha preview as well.
Would be shocking if they kick out the servers with the fall update without telling us beforehands.
It happened with the last major dash update actually, wasnt the only game with connection issues.
Pom poms at the ready, cheerleaders!
Ariose999
390,261
Ariose999
Posted on 13 August 17 at 10:17
Same problem, reported it through dashboard and forza forum.
Ariose999
390,261
Ariose999
Posted on 17 August 17 at 11:28
After new alpha update mp is working again.
Want to join in the discussion? Please log in or Register For Free to comment.